Show / TV

Popularna glumica podijelila tužnu vijest: “Srce mi je slomljeno”

Hollywoodska glumica Amber Heard sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila vijest o smrti svoje majke Paige Heard.
Amber, poznata i po turbulentnom, ali i nasilnom braku s kolegom Johnnyjem Deppom, objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom u mlađim danima, a podijelila je i emotivnu poruku uz fotke.

Srce mi je slomljeno i očajna sam zbog gubitka svoje majke Paige Heard. Prerano nas je napustila, ostavljajući nam u sjećanju svoju lijepu i nježnu dušu. Zauvijek će nam nedostajati u dubini naših srca. Njezino iskreno, otvoreno srce učinilo ju je najljepšom ženom koju sam ikad poznavala. Teško je zamisliti, a još teže reći, ali osjećam se istinski sretnom što sam bila njezina kći i dobila dar njezine svjetlosti kojom me obasjavala gotovo 34 godine. Ovo je nevjerojatno bolno vrijeme, ali podsjeća me da nas ljubav sve nadživljava. Dobrota, podrška i velikodušnost koje smo moja sestra Whit i ja dobile od prijatelja i obitelji spasile su nam dušu, napisala je Amber.

Amber su odgajali majka Paige i otac David u teksaškom Austinu, no ona se preselila u New York kako bi se bavila manekenstvom, a nakon Velike Jabuke otišla je u Los Angeles i uspjela kao glumica, piše Večernji.hr.

Close